Siirry suoraan sisältöön

Kattavat huoneistoremontit ja saneeraukset Nokian seudulla

NT-Kodit tekee Nokian seudulla kattavat huoneistoremontti- ja saneeraustyöt, joilla saat kotisi tai muun kiinteistösi uuteen uskoon. Kaikki tilat ja pinnat ovat uusittavissa juuri sen mukaan, mitä itse saneeraukselta toivot. Keittiöstä voidaan tehdä toimivampi uusilla kalusteilla, kylpyhuone ja sauna voidaan laatoittaa uudelleen, tai vanhan lattian tilalle voidaan asentaa vaikkapa hieno ja kestävä laminaatti. Ota yhteyttä remonttien asiantuntijaan, ja jätä urakkasi ammattilaisen käsiin!

Luotettava remontoija

NT-Kodit tekee asiakkaan tarpeiden perusteella räätälöityjä remontteja. Olipa kyseessä vain pieni pintapuolinen remontti tai kokonaisvaltaisempi saneeraus, voit luottaa meihin. 

Aloitamme kaikki remonttimme kuuntelemalla ensin tarkasti sinua, jotta voimme saada hyvän käsityksen visiostasi. Me välitämme aidosti saneerauksen lopputuloksesta ja siitä, että se palvelee mahdollisimman hyvin sekä tilan omistajaa että loppukäyttäjää. 

Yli 25 vuoden toimintamme aikana olemme kohdanneet satoja erilaisia asiakkaita ja yhtä monta erilaista toivetta. Me nautimme haasteista, ja suurin haaste onkin aina toteuttaa yksilöllinen, kullekin asiakkaalle sopiva ja uniikki remontti!

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion alainen yhtiö, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. VTT:n yleisimmät sertifikaatit ovat märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit. Nämä sertifikaatit eivät ole tekijöille pakollisia kuluttajien tilaamissa sauna- ja kylpyhuoneremonteissa. 

Kuitenkin juuri kuluttajan kannalta on erittäin järkevää valita sertifioitu tekijä. Se toimii takeena urakoitsijan riittävästä osaamisesta, johon kuuluu muun muassa tieto materiaaleista, ja siten myös hyvästä ja turvallisesta lopputuloksesta. 

Koska NT-Kodit on VTT:n sertifioima yritys, olemme erinomainen valinta, kun saneeraat kiinteistösi märkätiloja. Saat meistä luotettavan kumppanin!

Tavoitat remonttien ammattilaisen numerosta 050 560 0978