Siirry suoraan sisältöön

Linjasaneeraukset taloyhtiöissä Nokia–Tampere-seudulla

Mitä linjasaneeraus tarkoittaa? Linjasaneerauksella tarkoitetaan taloyhtiöissä ”linjassa” tehtävää putkiremonttia, joka sisältää usein niin viemäreiden kuin käyttövedenkin saneerauksen. Yleensä mukaan tulee myös sähköjen ja ilmanvaihdon uusimiset sekä tietenkin kylpyhuoneen kokonaisvaltainen remontointi. NT-Kodit toteuttaa linjasaneerauksia Nokia–Tampere-alueella, joten olethan yhteydessä, kun tarvitset luotettavan tekijän kohteellesi. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi mallilleen.

Milloin linjasaneeraus on ajankohtainen?

Linjasaneerauksen ajankohta ei pitäisi koskaan olla yllätys, vaan hyvin hoidetussa taloyhtiössä kartoitukset on tehty hyvissä ajoin kunnossapitoselvitykseen (PTS) kirjaten. Yleensä linjasaneeraus on ajankohtainen noin 30–50 vuoden aikajänteellä putkien uusimisesta. Ikään ei kuitenkaan kannata kiinnittää liiaksi huomiota, sillä viemäri- ja käyttövesiputkiston todellinen kunto määrittelee linjasaneerauksen ajankohdan. 

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millaisessa kunnossa putkistot taloyhtiöissäsi ovat, ja miten toteuttaisimme saneerauksen niin aikatauluiltaan kuin kustannuksiltaan. Seuraamme aikaamme, ja toteutamme linjasaneeraukset kestävän rakennusperiaatteen mukaan, mutta kuitenkin uusimpia innovaatioita hyödyntäen. 

Mitä linjasaneeraus maksaa?

Hyvin suunniteltu työ on jo pitkälle tehty. Linjasaneerauksen hinta määräytyy jo hankesuunnittelussa, jossa linjasaneerauksen pääpiirteet käydään läpi yhdessä asukkaiden ja taloyhtiön kanssa. Usein linjasaneerauksessa toteutetaan myös muita saneeraustoimenpiteitä, kuten ilmanvaihtoon, energiatehokkuuteen tai valaistukseen liittyviä parannuksia. 

Siksi jokainen kohde on yleensä omanlaisensa, eikä suoraa kaavaa linjasaneerauksen kustannuslaskentaan ole. NT-Kodit kartoittaa kohteesi vaatimukset, ja antaa tämän jälkeen tarjouksen kohteellesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Otathan hyvissä ajoin yhteyttä, kun suunnitelmissa on linjasaneeraus. Annamme mielellämme osaavan panoksemme toteutukseen jo suunnittelun alkumetreiltä lähtien. Meihin saat yhteyden niin viestein kuin soittamalla suoraan. Lisätietoa voit halutessasi kysyä myös vaikkapa helppokäyttöisen lomakkeemme kautta. NT-Kodit tiimeineen palvelee joustavasti Nokia–Tampere-alueella.

Tavoitat linjasaneerauksien ammattilaisen numerosta 050 560 0978