Siirry suoraan sisältöön

Vanhan talon remontointi Nokia–Tampere-seudulla

Oletko kunnostamassa vanhaa taloa? Nokialainen NT-Kodit toteuttaa vanhan talon remontoinnin Tampereen seudulla kohtuuhintaan. Meiltä saat monipuolista remonttipalvelua kotisi kunnostamiseen. Yleensä vanhan talon remontointi kannattaa toteuttaa kerralla kuntoon, siten saadaan pidettyä kustannukset kurissa ja kokonaisuudesta yhtenäinen. Olethan yhteydessä meihin, annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi.

Kaikki kerralla kuntoon tai osaremonttia tehden

Yleensä suosittelemme vanhan talon remontointia tehtäväksi kerralla kuntoon. Aivan kuten kokonaisvaltaisissa huoneistoremonteissa, päästään parhaiten yhtenäiseen lopputulokseen, kun kaikki tilat remontoidaan samalla kertaa. Toki osaremonttina yhtenäisyys tavoitetaan myös. Kaikki kerralla -toteutuksena kustannukset pysyvät kurissa, kun päästään kunnolla käsiksi kohteeseen eikä työ etene sahaten ja uudelleen asiaan palaten. 

Samoin hyötyä löytyy asumisviihtyvyyteen liittyen, jatkuvien remonttien keskellä on ikävämpi asua. Aikaa ja hermoja kuluu tunnetusti, kun kalusteita ja tavaroita suojataan ja kuljetellaan tilasta toiseen. Siksi suosittelemme yleensä avaimet käteen -palveluamme vanhan talon kunnostuksen yhteydessä.

Toteutus voidaan tehdä myös myyntitilannetta varten, tasokas toteutus saa kohteesi nopeammin kiertoon.  

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

NT-Kodit antaa mielellään lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kotisi remontoinnin. Meiltä saat lisätietoa toimintavoistamme, aikatauluista ja kustannuksista sekä tietenkin vinkkejä saneeraukseen yleisesti. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme kohteesi ja annamme oman asiantuntevan panoksemme kotisi remontointiin. Ammattitaitoinen tiimiimme palvelee joustavasti Nokialla, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Kotitalousvähennys oman, vanhemman tai isovanhemman kodin yhteydessä 

Kun lasket vanhan talosi remontoinnin kustannuksia ja kokonaishintaa, muistathan myös kotitalousvähennyksen. Verovähennystä voit saada niin oman kotisi kuin vapaa-ajan asunnon remontoinnin työn osuuksista kuin myös vanhempiesi tai isovanhempiesi kodissa tehtävästä työstä. 

Verovähennyksen saat vain työnosuudesta, lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta.on Suomen valtion alainen yhtiö, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. VTT:n yleisimmät sertifikaatit ovat märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit. Nämä sertifikaatit eivät ole tekijöille pakollisia kuluttajien tilaamissa sauna- ja kylpyhuoneremonteissa.