Siirry suoraan sisältöön

Maalausta ja muita remonttitöitä Nokian seudulla – tutustu projekteihimme

Tässä kuvagalleriassa voit ihailla yrityksemme toteuttamia, jo valmistuneita remontteja Nokian seudulla. Voit myös tarkastella vielä keskeneräisiä saneerauksia. NT-Kodit on toiminut jo yli 25 vuotta ja ollut tuona aikana monessa mukana. Voit käyttää tätä galleriaa inspiraation lähteenä oman remonttisi ideointiin. Toivottavasti sinunkin kiinteistösi tai kotisi löytyy tulevaisuudessa tältä sivulta uudella ilmeellä!

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion alainen yhtiö, joka myöntää useita eri sertifikaatteja rakennusalalle. VTT:n yleisimmät sertifikaatit ovat märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit. Nämä sertifikaatit eivät ole tekijöille pakollisia kuluttajien tilaamissa sauna- ja kylpyhuoneremonteissa. 

Kuitenkin juuri kuluttajan kannalta on erittäin järkevää valita sertifioitu tekijä. Se toimii takeena urakoitsijan riittävästä osaamisesta, johon kuuluu muun muassa tieto materiaaleista, ja siten myös hyvästä ja turvallisesta lopputuloksesta. 

Koska NT-Kodit on VTT:n sertifioima yritys, olemme erinomainen valinta, kun saneeraat kiinteistösi märkätiloja. Saat meistä luotettavan kumppanin!

Tavoitat remonttien ammattilaisen numerosta 050 560 0978